Jump to content


Photo

"Click" not working for Hotmail e-mail content

hotmail click

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 tjmako

tjmako

    Member

  • Fellow UBotter
  • PipPip
  • 19 posts
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:6Gb
  • Framework:v3.5
  • License:Standard Edition

Posted 01 August 2013 - 04:55 PM

I'm using 4.2.20

 

I have a bot that needs to be able to click a link in the content of a message received throught Hotmail (Actually, Outlook - the new version of Hotmail if that matters)

 

The bot is able to click anything that's part of the Outlook interface. For example, it clicks these successfully: Inbox button, junk folder button, logout button, "show images" link inside the e-mail, etc.

 

However, when it comes to clicking the actual links inside of ANY e-mail, it won't work. I have tried manually clicking inside the browser window, and strangely this doesn't work either. Again, it doesn't matter which e-mail I try, it won't click any content links inside the e-mail itself.

 

I have tried several different user agents. That doesn't seem to make a difference.

 

Any idea how to fix this? Is it a bug?



#2 ecbzh

ecbzh

    Advanced Member

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 120 posts
  • LocationFrance
  • OS:Windows 7
  • Total Memory:3Gb
  • Framework:v3.5 & v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 01 August 2013 - 09:07 PM

Try to scrape the href data from the link, then navigate to it.

#3 tjmako

tjmako

    Member

  • Fellow UBotter
  • PipPip
  • 19 posts
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:6Gb
  • Framework:v3.5
  • License:Standard Edition

Posted 01 August 2013 - 09:25 PM

Thanks, that's a good work-around, but I need it to seem as if the click is actually coming from within outlook. Scraping the URL and navigating to it won't accomplish that.

 



#4 neutralhatter

neutralhatter

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 47 posts
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v3.5 & v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 02 August 2013 - 06:42 AM

maybe that's because every link you receive is a bit different?



#5 tjmako

tjmako

    Member

  • Fellow UBotter
  • PipPip
  • 19 posts
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:6Gb
  • Framework:v3.5
  • License:Standard Edition

Posted 02 August 2013 - 06:56 AM

The ones I'm actually trying to click are all the same, but no links work inside the e-mail content when clicked within ubot. Not even the e-mails from Microsoft that you get when you sign up. I can't even click them manually (as opposed to clicking them automatically with my bot).



#6 neutralhatter

neutralhatter

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 47 posts
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v3.5 & v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 02 August 2013 - 07:31 AM

best to do what ecbzh says, .... these types of links are pretty easy to solve that way...

 

imagine having this problem with a button.



#7 tjmako

tjmako

    Member

  • Fellow UBotter
  • PipPip
  • 19 posts
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:6Gb
  • Framework:v3.5
  • License:Standard Edition

Posted 02 August 2013 - 07:39 AM

This is actually a bug, I believe.

I just downgraded to 4.2.9 and now I'm able to click on links inside of any e-mail within Outlook.







Also tagged with one or more of these keywords: hotmail, click

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users